Siirry pääsisältöön

Kuulumisia

Moikka!


 Viimeks kirjottelin tänne mun kisoja edeltävästä viimeistelyviikosta, ja oli tarkoitus tulla purkamaan fiiliksiä siitä miten kisat meni ja mitä sen jälkeen yms. Pakko sanoa et jotenkin se vaan taas jäi..Tuli sit niin paljon tekemistä ja muuta ajateltavaa niin ei ollut tarpeeksi aikaa tulla kirjottelemaan omia ajatuksia läpi. Mutta nyt mulle tuli hyvä väli taas kirjotella tänne (ja muistin ylipäätään blogini olemassaolon) niin eiköhän nyt aloiteta.

Jeps, elikkä kisasin tosiaan 16.9.18 Espoossa PCA:n liiton kisoissa. Kisoja edeltävänä päivänäkään ei ollut vielä mitään ''fiilistä'', kun en edes tajunnut et kohta se tapahtuu; mä astun lavalle ensimmäistä kertaa ikinä. No kisapäivänä oli jo vähän eri fiilikset, aamulla kisameikkiin mennessäni alkoi pientä jännitystä olla ilmassa. Kisameikin jälkeen menin ottamaan suihkurusketuksen jossa oli jo myös muita kilpailijoita. Värin ottaminen oli helppoa ja vaivatonta, toisin kuin se et olis ite ottanut purkit mukaan ja alkanut maalailemaan kerros kerrokselta. Värit done, sitten hotellilta hakemaan vikat tavarat ja matka kohti kisapaikkaa. Hotelli oli hyvällä paikalla, sillä kulkeminen oli nopeaa, kaikki oli hyvin lähellä. Tässä vaiheessa aloin jo miettiä että huhhuh, kohta mennään, alle tunti niin olis jo lavalla.

Bäkkärillä maattiin syöden riisikakkuja, huoltajani piti hyvää huolta musta ja bikinien liimauksesta, psyykkauksesta, sekä vielä viimeisistä poseerauksien viilauksista. Itselleni jäi kiva fiilis jo bäkkärillä ollessa, kaikki olivat hyvällä tuulella ja tsempattiin toisiamme. Tapasin oman sarjan kisaajat ja meitä biksu junnuissa oli vain 3! Kohta jo tultiin kertomaan että mennään jonoon ja valmistaudutaan lavalle. Ainiin! Bäkkärillä oli vielä hyvä juttu se, että huoltajat ja muut kisaajat saivat nähdä suorituksia tvstä joka siellä oli, joten pystyttiin katsomaan onko seuraavaan kierrokseen vielä jotain hiottavaa.

Lavalle mentiin ja kaikki unohtui. Jännitin vielä vähän mut suurin osa siitä oli jo kadonnut. Kun lavalle astuin, tuli mieleeni heti kaikki se työ jonka tämän eteen tein. Puoli vuotta dieettaamista toisinaan veren maku suussa ja kieltäytymistä. Kovaa treeniä ja ruokien tarkkaa preppausta. Hieronnassa käymistä  ja venyttelyä. Poseerauksien harjoittelua niin usein kuin mahdollista.. Kaikki. Kisadieetillä kaikki on tehtävä just eikä melkein ja se rajoittaa myös elämää jonkun verran. MUTTA tästä huolimatta, tämä kaikki duuni on ollut sen arvoista. Sen tuntee kun lavalle astuu.
Lavalla nimemme kerrottiin ja oli ihana kuulla rakkaiden ystävien ja perheen kannustushuudot katsomosta josta myös näin heidät tarkasti. Sekin tunne on älyttömän hieno kun he tietävät mitä on käynyt läpi ja tulevat katsomaan työn tulosta ja kannustamaan. Ystävien ja perheen merkitys kisadieetillä on myös todella isossa roolissa. 

Lavalla mentiin tuttuun tapaan vertailuasentoihin ja tuomarit arvioivat sijoitukset. Jokainen meistä teki myös I-kävelyn jossa tehdään omannäköinen about 30s kestävä esitys jossa näytetään parastaan. 
Lopuksi mentiin bäkkärille odottelemaan tuomarien päätöstä sijoituksista ja sitten mentiin takaisin palkintojenjakoon. Itse tulin toiseksi kisoissa, johon olin kyllä tyytyväinen. Kuntoni ei ollut tarpeeksi kireä ja esiintyminen olisi vaatinut enemmän. Saatiin myös tieto että minä ja voittaja päästäisiin MM-kisoihin Birminghamiin.  

Menin innosta puhkuen huoltajalleni näyttämään palkintoa ja olin super innoissani! Halusin osallistua myös yleiseen sarjaan joka oli tosi kova, mut aina kannattaa mennä jos mahdollisuus on. Yleisessä tulin viidenneksi. 

Kisan jälkeen kamppeiden keräilyä takahuoneesta ja moikkaamaan perhettä ja ystäviä messualueelle. Otettiin kuvia, kerroin fiiliksiä ja halailtiin, oli kyllä ihan huippua eikä sitä fiilistä korvaa mikään. Päätettiin mihin mennään syömään ja päädyttiin sitten tosi hyvään burgerpaikkaan. Siellä rauhassa nautittiin ruuasta ja seurasta ja sitten alkoi porukka lähtemään pikkuhiljaa kotiinpäin..

Kerrassaan upea kisareissu!

aivan upeat kisakynnet mulle teki Salonki Divaneran Heidi <3




































Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Vastoinkäymisiä ja uudet kisasuunnitelmat

Moikka! Mä päivittelen aika paljon Instagramin (@jjustiinaa) puolella, mutta välillä tulee tännekin postauksia tehtyä, jos tekee mieli enemmän avata asioita joita mielessä liikkuu.  Dieettasin pitkään kohti kevään Fitness Classic Jyväskylä 2020 kisoja, kunnes koronatilanne sekoitti pakkaa. Kisat ensin siirrettiin kesäkuulle, mutta myöhemmin nekin peruttiin tilanteen takia. Täysin ymmärrettävää, ei näitä kukaan voi ennustaa. Oli aika kova pala. Joutui tekee mielen kanssa todella paljon töitä. Olen monen kisaajan kanssa onneksi päässyt juttelemaan näistä asioista ja saanut vertaistukea. Kaikki me ollaan tässä samassa veneessä, ja toivon todella että tilanne rauhoittuu mahdollisimman pian. On jotenkin todella ''epätodellinen'' olo tästä kaikesta.  Olen päivä kerrallaan tässä koittanut vaan mennä, ja puhunut itseni kanssa aika monia keskusteluita tilanteesta. Reversellä olen ollut reilu kuukauden verran. Eihän tässä siinä ajassa mihinkään kunnolla kerkeä palautu

Pohdintaa

Moi kaikille! Miten teillä on lähtenyt kevät käyntiin? Toivottavasti hyvin. Kevät on ainakin antanut mulle sellasta energiaa joka on tullut tarpeeseen. Ihanaa herätä siihen ku on valoisaa ja aurinko paistaa kauniisti. Voitaisiin puhua kyllä oikeestaan jo kohta varmaan kesän alkamisesta eikä enää keväästä, mut jokanen luokittelee sen miten parhaaksi näkee. Mulla on myös pääasiassa hyvä fiilis, mut viime aikoina mulla on ollut ihan hirveesti stressiä ja päätöksien tekoa. Musta tuntuu että kaikki vaatii paljon ponnisteluja. Mua ahdistaa. Stressaa. Surettaa. Väsyttää. Välillä arkisten asioiden tekeminen on vaativaa ja väsyttävää. Ollut tosi paljon epävarmuutta asioissa. Ihmisten kohtaaminen ja näkeminen on myös ahdistanut ihan älyttömän paljon. Kun joku vaikka kehuu mua, en koskaan ajattele että mua oikeasti kehuttais. Ajattelen että se on sarkasmia. Toki poikkeuksiakin on, mutta ne on silloin kun olen kunnolla laittautunut ja oikeasti koen olevani kaunis ja hyvinpukeutunut. Sama pätee

Jos sitä vuoden 2021 puolella ainakin yksi postaus

 Moikka! Tuntuu että nykyään kerran vuodessa muistaa tän blogin olemassaolon, ja tulee fiilis kirjoittaa ajatuksia ylös. Samalla tavalla kun kaikki muukin sosiaalinen media, on mulle enimmäkseen päiväkirjatyylistä, tykkään tehdä päivityksiä someen, koska niitä on kiva muistella ja katsella jälkeenpäin. Mitä milloinkin on mielessä pyörinyt. Kisakausi oli rankka ja pitkä taival. Aloitin ruokavalion siistimisen jo 2019 syyskussa ja varsinainen dieetti alkoi marras-joulukuun paikkeilla. Hyvillä mielin dieettailin menemään, mistään ei ollut murheita. Kunnes tuli korona.. Kevään Fitness Classic 2020 kisat siis ''siirrettiin'' kesäkuulle. Kuukaudet meni eteenpäin, tilanne paheni ja loppujenlopuksi nekin kisat peruttiin. Osasin sen kyllä jo arvatakin. Dieettiä ei ollut silti helppoa viedä eteenpäin epätietoisuudessa.  No, sitten tuli kysymykseen se että haluanko pitää pikku dieettitauon ja jatkaa vielä syksyn kisoihin. Valinta oli todella vaikea. Yhdessä ystäväni kanssa pohditt